Δωρεάν μεταφορικά άνω των 39,00€

Πολιτική επιστροφών και Αλλαγών

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2382083538 ή αποστολής e- mail στο info@mrxxl.gr.

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και έχει προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών όπου μπορεί να επιστρέψει το προϊόν.

Ωστόσο, αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Έχετε στη διάθεσή σας προθεσμία εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών να υπαναχωρήσετε από την αγορά που πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή με τηλεφωνική παραγγελία, όταν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας ή να το αλλάξετε με κάποιο άλλο ίσης η μεγαλύτερης αξίας.

Αν επιθυμείς νέα προϊόντα θα πρέπει να καταχωρήσεις μια νέα παραγγελία με αυτά.

Η προθεσμία των δέκα τεσσάρων ημερών, αρχίζει από την επόμενη της ημέρας που παραλάβατε την παραγγελία σας.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, οφείλετε πριν από τη λήξη της προθεσμίας, να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε, στο info@mrxxl.grή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλ.2382083538.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, οφείλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας άμεσα, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Το κόστος της επιστροφής των προϊόντων το αναλαμβάνετε εσείς, εκτός και αν πρόκειται για κατεστραμμένα ή ελαττωματικά προϊόντα που σας έχουμε αποστείλει εμείς, οπότε και το κόστος της επιστροφής το αναλαμβάνουμε εμείς.

Θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, εκτός των εξόδων παράδοσης (σύνολο των μεταφορικών εξόδων της συναλλαγής μας και το κόστος επιστροφής των προϊόντων σε εμάς) και των συμπληρωματικών εξόδων, που οφείλονται στη επιλογή σας για πληρωμή τηςπαραγγελίας σας με αντικαταβολή.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με πίστωση του τραπεζικού σας λογαριασμού τον οποίο θα γνωστοποιήσετε στο mrxxl.gr

Σε κάθε περίπτωση δε θα χρεωθούν επιπλέον έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων εκτός και αν η τράπεζα στην οποία επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση δεν είναι μια από τις οποίες διατηρεί λογαριασμό το mrxxl.gr
Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων σας μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα προϊόντα από την αγορά των οποίων επιστρέφεται στην ίδια καλή κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων τα οποία έχετε αγοράσει συνδυαστικά με επιπλέον έκπτωση, διευκρινίζεται ότι οφείλετε να τα επιστρέψετε μαζί, διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων η αλλαγή προϊόντων.

Αναγνωρίζετε δε και συναινείτε ότι αποτελεί δική σας ευθύνη η τυχόν μείωση της αξίας των προϊόντων που επιστρέφετε, η οποία (μείωση) επέρχεται ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των εν λόγω προϊόντων εκ μέρους σας, πλην εκείνης που είναι αναγκαίας για τη διαπίστωση της φύσης και των ιδιοτήτων των προϊόντων.

Διευκρινίζεται ωστόσο ότι για να πάρετε πίσω τα χρήματά σας στην περίπτωση της υπαναχώρησης, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα και την απόδειξη αγοράς.

Όλα τα προϊόντα, που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο και να διαθέτουν το ειδικό καρτελάκι της σήμανσης τους, σε διαφορετική περίπτωση οι επιστροφές ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

Όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν πλυθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

Όλα τα παπούτσια θα πρέπει να τα δοκιμάζετε σε εσωτερικό χώρο μέχρι να είστε σίγουροι ότι θέλετε να τα κρατήσετε.

Τα παπούτσια θα πρέπει επιστρέφονται στην αρχική τους, άθικτη συσκευασία, διότι θεωρείται μέρος του προϊόντος.

Παπούτσια τα οποία επιστρέφονται χωρίς κουτί ή σε κατεστραμμένο κουτί και με σημαδεμένες σόλες ΔΕΝ θα γίνουν αποδεκτά και θα επιστραφούν πίσω στον καταναλωτή.

 

Εσώρουχα.

 

Το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.

Σε περίπτωση επιστροφής, αποδεδειγμένα ελαττωματικών προϊόντων, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν εμάς.

Στην περίπτωση που το προς επιστροφή προϊόν, δεν αποδειχτεί ελαττωματικό, διαπιστωθεί ότι έχει χρησιμοποιηθεί, έχει καταστραφεί η συσκευασία του,επιστρέφεται στον αγοραστή με μεταφορικά έξοδα που επιβαρύνουν τον ίδιο.

Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε αλλαγές & επιστροφές σε εσώρουχα & κάλτσες.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 

Είναι δυνατόν να ακυρώσεις την παραγγελία σου στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 

α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@mrxxl.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2382083538, μέσα στο ωράριο λειτουργίας μας.

Newsletter

Νέες αφίξεις και προσφορές κάθε βδομάδα στο mail σου.

Κάνε εγγραφή και κέρδισε -10% στην πρώτη σου αγορά!