Κάνε την παραγγελία σου τηλεφωνικά στο τηλ.: 2382083538

Τρόποι πληρωμής

Στο κατάστημα μας MrXXL Ανδρικά ρούχα σε μεγάλα μεγέθη δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: (επιβάρυνση +2,00€)

Πληρώνεις με μετρητά στον courier, κατά την παράδοση της παραγγελίας.


ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ:


Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου μέσω VIVA wallet με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Switch/Maestro, VisaDebit, VisaElectron και MasterCard


PAYPAL:

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος πληρωμών PayPal χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σου ή το πεδίο συμπλήρωσης των στοιχείων της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σου.

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μπορείτε να καταβάλετε το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας σας σε λογαριασμό που διατηρούμε στην τράπεζα EUROBANK με IBAN: GR7102602190000200200736030

Στην αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώνετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Η πληρωμή θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 24 ωρών διαφορετικά η παραγγελία σας θα αποδεσμευτεί και θα πρέπει να προχωρήσετε εκ νέου σε άλλη παραγγελία.

Ολοκληρώνοντας την πληρωμή, θα λάβετε email με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Η εταιρεία MR. XXL. δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών του λογαριασμού σας.

Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει στην αντίστοιχη ιστοσελίδα πληρωμής χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα λογαριασμού σας.

Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, ωστόσο, με την επιφύλαξη όσων ειδικότερα αμέσως ανωτέρω αναφέρονται, ενδεχόμενες αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες για τις οποίες σας έχει ήδη αποσταλεί Επιβεβαίωση Παραγγελίας.